onsdag 21 maj 2014

Utnyttja Din rösträtt!


På söndag är det dags för val till Europaparlamentet. Det är ett viktigt val som berör os alla.

Det finns tre bra skäl för att rösta i EP-valet.:

Jobben!

Alla som vill och kan ska kunna jobba. Det är grunden för vår politik. I dagens globaliserade värld är det viktigt att länder samarbetar över gränserna. Det finns partier som vill att vi höjer murarna och gör det svårare för våra företag att konkurrera. Tänk på att mindre krångel där ger bättre tillväxt här!

Ordning i ekonomin!

Vi har sett till att Sverige har klarat finanskrisen bättre än de flesta andra länder i Europa. Men det räcker inte. Det är även viktigt att andra länder har ordning i sin ekonomi så att hela Europa fungerar. Vi måste ha en arbetslinje i hela Europa.

Öppenheten!

Det är inte så väldigt många år sedan vi såg murar i Europa. Murar som hindrade människor att fritt röra sig över gränserna. Det är viktigt att värna denna öppenhet. Idag hör vi att inte bara Sverigedemokraterna utan även Socialdemokraterna vill begränsa och försvåra för människor att fritt röra sig över gränserna. Vi vill leva i ett fritt öppet Europa.

Därför är det viktigt att rösta i valet på söndag eller varför inte förtidsrösta redan nu. Tänk på att varje röst är viktig.

Utnyttja Din rösträtt genom att gå och rösta och rösta på Nya Moderaterna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar